Wat bieden wij?

Online training & Yoga

Wil jij investeren in jezelf en ben jij positief? Wees dan meer dan welkom in één van onze online lessen of op onze locatie in Nes Dongeradeel! Ook als je niet zo 'sportief' bent, zul je je op je gemak voelen in 1 van onze lessen. We dagen je uit maar respecteren ook je grens. Omdat we in kleine groepjes trainen, is er aandacht voor jou en kunnen we waar nodig is, de oefeningen aanpassen. kijk bij ons lesrooster voor de verschillende lessen.

Leef je fijnste leven

Naast sport trainer en yoga docent, ben ik ook teken je toekomst coach, essentiële oliën coach, houd ik mij bezig met de werking van (jawel!) het brein en coach ik met behulp van paarden.

 

Doordat ik altijd alles wil begrijpen, frustreerde het mij enorm, als ik het antwoord wel wist maar het toch niet deed of echt voelde. Een andere regelmatig terugkerende vraag die ik had was; 'Hoe kan het dat iedereen anders op een situatie reageert?'

 

Ik hoorde om mij heen regelmatig; 'Ik durf dat niet, want ik ben bang om de controle te verliezen'. Zo merkte ik ook vaak, dat beoogde doelen en doelstellingen niet werden bereikt en ik weet nu dat, dat anders kan! Ook jij kunt je belemmerende overtuigingen omzetten in inspirerende, positieve energie! Door al mijn ontdekkingen middels het volgen van cursussen, opleidingen en workshops heb ik voor Sportfityoga een speciaal 1 op 1 traject ontwikkeld!

 

Dit Leef-je-fijnste leven traject bestaat uit een 6 tal coach sessies, waarvan 3 sessies bij en met de paarden en 3 online sessies. Een sessie duurt ongeveer 1-1,5 uur. Het leef-je-fijnste leven traject is een compleet pakket, waarin jij centraal staat! We gaan werken aan jouw zelfvertrouwen, aan wie je werkelijk bent.

 

Weet dat ieder doel goed is, zolang jij de bereidheid hebt om je daar voor 100% voor in te zetten. We gaan gedachten ombuigen en belemmeringen laten verdwijnen. Jij mag weer meer gaan voelen wie je werkelijk bent.

 

Jij past bij dit traject als je: gemotiveerd en positief bent. Je open staat voor onze manier van coachen en je echt de beste versie van jezelf wilt worden!

 

Hebben wij je enthousiast gemaakt en wil je meer weten? Klik op onderstaande link voor meer informatie. 

Teken je Toekomst

Je kunt bij ons ook een Teken je Toekomst Workshop volgen! Dit kan bij jou thuis met een groepje gelijkgestemden. 

 

Ik ontdekte dat creëren 1 van de eerste stappen is naar meer bewustwording. Door te tekenen of te creëren krijg je helder wat er is in je leven en wat je daarvan wilt meenemen naar je toekomst. 

 

Afhankelijk van de groepsgrootte kan de workshop verdeeld worden over 4 tot 6 weken. De workshop is inclusief basis teken materialen. 

 

Wil jij dit ook? stuur gerust een bericht voor meer info en mogelijkheden.