Wat bieden wij?

Small group training

Wil jij investeren in jezelf en ben jij positief? Wees dan meer dan welkom in één van onze Small Group trainingen! Ook als je niet zo 'sportief' bent, zul je je op je gemak voelen in 1 van onze Small group trainingen. We dagen je uit maar respecteren ook je grens. Omdat we in kleine groepjes trainen, is er aandacht voor jou en kunnen we waar nodig is, de oefeningen aanpassen. kijk bij ons lesrooster voor de verschillende trainingen en boek via de button je gratis proefles. 

Leef-je-fijnste-leven

Naast sport trainer en yoga docent, ben ik ook teken je toekomst coach, essentiële oliën coach en houd ik mij bezig met de werking van (jawel!) het brein!

 

Doordat ik altijd alles wil begrijpen, frustreerde het mij enorm, als ik het antwoord wel wist maar het toch niet deed en een andere regelmatig terugkerende vraag die ik had was;'Hoe kan het dat iedereen anders op een situatie reageert?'

 

Ik hoorde om mij heen regelmatig; 'Ik durf dat niet, want ik ben bang om de controle te verliezen'. Zo merkte ik ook vaak, dat beoogde doelen en doelstellingen niet werden bereikt en ik weet nu dat, dat anders kan! Ook jij kunt je belemmerende overtuigingen omzetten in inspirerende, positieve energie! Door al mijn ontdekkingen middels het volgen van cursussen, opleidingen en workshops heb ik voor Sportfityoga een speciaal 1 op 1 traject ontwikkeld!

 

Dit Leef-je-fijnste leven traject heeft een duur van 8 weken met een wekelijkse sessie van 1-1,5 uur op of om onze locatie in Damwoude ( Personal training, meditatie, yoga en/ of mentale coaching met behulp van de PMA techniek). Het leef-je-fijnste leven traject is een compleet pakket, waarin jij centraal staat! We gaan werken aan jouw zelfvertrouwen, aan wie je werkelijk bent.

 

Weet dat ieder doel goed is, zolang jij de bereidheid hebt om je daar voor 100% voor in te zetten. We gaan gedachten ombuigen en belemmeringen laten verdwijnen.

 

Jij past bij dit traject als je: gemotiveerd en positief bent. Je open staat voor onze manier van coachen en trainen en je echt de beste versie van jezelf wilt worden!

 

Hebben wij je enthousiast gemaakt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Linda 0638001455 of stuur ons een email, linda@sportfityoga.nl 

 

Yoga

Bij ons kun je ook terecht voor yoga. Iedere les zien wij als een cadeautje voor lichaam en geest. 

 

Om yoga te kunnen doen hoef je niet lenig te zijn! Je wordt vanzelf soepeler door regelmatig aan een yogales mee te doen. Yoga is voor iedereen! Wij bieden voor iedereen een passende yogales.

 

Vier je feestje!

Kom jij ook met ons je feestje vieren? Bij ons kun je terecht voor een heus bootcamp feest! Wat is er mooier om buiten in de natuur op avontuur te gaan? Wij organiseren bootcamp feestjes in Damwoude of op locatie in Noord- Oost Friesland. In een groepje van 8-12 kinderen, met aanmoediging van je ouder('s)/verzorger(s) kun jij voor 5 euro, per feestvierend vriendje, 1,5 uur lang jouw bootcamp feestje geven